Atelier de Autoexplorare

Empowering Workshop

Cea mai mare datorie o avem față de noi înșine, să ne conectăm cu propria realitate și cu lumea întreagă, să atingem libertatea emoțională și să luăm în stăpânire acțiunile și stările noastre.

Workshop-ul se adresează tuturor persoanelor ce își doresc să controleze efectele presiunii și ale stresului de zi cu zi. De cele mai multe ori ritmul alert al vieții ne impactează negativ starea de spirit și productivitatea și nu numai. Pentru a produce schimbări reale și sănătoase în viața noastră este necesar ca transformarea să se manifeste la un nivel mai profund.

Atelierul faciliteaza o experienta de explorare a sinelui, depasind constiinta eului, unde poti percepe dimensiuni mai profunde ale propriei fiinte si ofera un punct de pornire pentru a determina cum sa iti folosesti energia si atentia pentru a crea echilibru si armonie.

Abordăm domenii vitale ale existenței noastre: motivația, simțurile, emoțiile. Prin acest atelier stimulăm debutul procesului de transformare emoțională/personală și ajutăm participanții să iși lărgească posibilitățile de obținere a confortului personal în armonie cu lumea întregă.

Maxim 15 participanti in cadrul atelierului

Ron 150 / Workshop
  • Dezvoltare personala
  • Tehnici NLP
  • Online via Zoom
  •  
small_c_popup.png

Înscrie-te la curs

Recrutare și Selecție - Curs Avansați

small_c_popup.png

Înscrie-te la curs

Atelier de Autoexplorare

small_c_popup.png

Înscrie-te la curs

Sesiune individuală NLP Coaching

small_c_popup.png

Înscrie-te la curs

Recrutare și Selecție - Curs Începători

small_c_popup.png

Înscrie-Te La Curs​

Sesiune Individuală de recrutare